Tribuna – 07.12.2012
7 decembrie 2012
Comunicat de presa – 11.12.2012
11 decembrie 2012

Gala Umanitară „CREDEM ÎN TINE” – 2012

Campania “Credem în tine”, lansată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN împreună cu Asociaţia Internaţională de Tineret “Become”, s-a încheiat sâmbătă, 8 decembrie 2012, cu un grandios şi inedit eveniment artistic – concertul susţinut de Radu Nechifor, Sebastian Stan şi Magic Band, precum şi de invitaţii : Luana Prodea, Neluţu Hordobeţ şi formaţia ”Junetrip” din Cluj Napoca.

Adresa de ” Bine ati Venit ! „

Data de Doamna Anca Oprean – Vicepresedinte AUAN

_________________________________

Buna seara si bine ati venit la Gala Umanitara !

Numele meu este Anca Oprean si sunt vicepresedinte al Asociatiei Umanitare Alexandra Nanu pe scurt AUAN.

Este prima editie a campaniei “CREDEM IN TINE” si suntem extrem de onorati ca sunteti alaturi de noi si intr-un numar atat de mare. Ne este imposibil sa va enumeram pe toti, ne limitam la a va multumi tuturor pentru timpul alocat, intr-o perioada atat de aglomerata.

Fiind in pragul sarbatorilor de iarna, dorim ca aceasta seara sa imbrace o haina  adevarata de Sarbatoare. Craciunul este acea sarbatoare minunata care ne da puterea sa fim mai buni, mai intelegatori si mai rabdatori. Este acel moment al anului in care incercam sa daruim tot ce avem mai bun din noi, neasteptand nimic in schimb, dar stiind ca am adus o raza de soare in inima unei persoane.

Acesta este principiu dupa care se ghideaza Asociatia Umanitara Alexandra Nanu – AUAN.

[expand title=”Afla mai multe”]

Cu exact un an in urma, echipa AUAN a facut primii pasi spre a deveni ceea ce este astazi. Lectia pe care am invatat-o in decursul acestui an este ca atunci cand ai mintea si sufletul deschis poti realiza mai multe decat ti-ai imaginat vreodata. Echipa AUAN este o echipa tanara, dinamica in care se imbina armonios personalitatea si experienta profesionala a fiecarui membru, si care are la baza stransa legatura a prieteniei si a ajutorului reciproc.

Intreaga activitate a AUAN se desfasoara pe baza voluntariatului.

Proiectele AUAN sprijina financiar si material copii si tineri intre 6 si 19 ani, care doresc si pot sa-si desavarseasca studiile, sa-si cladeasca o cariera profesionala, dar sunt lipsiti de mijloace materiale.

Se desfasoara pe perioada unui an scolar, incepand din septembrie, timp de 10 luni.

AUAN doreste ca acest sprijin sa fie o recunoastere a meritelor copiilor/tinerilor ambitiosi, cu performante scolare. Daca in acest moment toti beneficiarii AUAN nu doresc sa le fie cunoscuta identitatea, datorita anumitor mentalitatii existente in societate, speram ca intr-un timp relativ scurt, sa reusim sa-i facem sa se simta mandri de fapul ca AUAN i-a selectat pentru a fi premiati.

In fiecare an scolar, numarul copiilor/tinerilor care vor beneficia de sprijin din partea AUAN va fi direct proportional cu fondurile existente.

Proiectul pentru anul scolar 2012 – 2013 cuprinde 20 de beneficiari, este in plina desfasurare si a fost posibil  datorita :

  • firmelor : S.C.Wenglor Electronic S.R.L si  S.C.Euroconf S.A, firme de renume local, national si  international care , avand incredere in noi si in acelasi timp, dorind sa se implice in rezolvarea problemelor comunitatii, ni s-au alaturat de la bun inceput 
  • donatorilor din tara si din afara tarii, cunoscuti si necunoscuti, carora AUAN a reusit sa le transmita bunele sale intentii. Am dori sa-i citam pe toti, dar din cauza timpului ne oprim doar asupra domnului Helmut Detschelt, care desi la o distanta considerabila fata de Romania(Canada) ne-a ajutat atat financiar dar ne-a si indrumat si consiliat in aceasta activitate sociala, destul de dificila si complexa;
  • a celor aprox.350 de persoane fizice care au optat pentru directionarea a 2% din impozitul pe venitul anului 2011 in contul AUAN;
  • a partenerilor AUAN;
  • si nu in ultimul rand, a membrilor AUAN, care cu o daruire exemplara, prin munca lor, au reusit sa faca din AUAN o asociatie solida si de incredere pentru beneficiari si comunitate.

Tuturor le multumim si speram ca acesta sa fie doar inceputul.

Gala din aceasta seara, care dorim sa fie una de referinta, a fost posibila datorita :

  • sponsorilor : wenglor, Paconstruct, IonArtGlass si Sobis;
  • a partenerilor : Asociatia Internationala de Tineret Become, Antena 1 Sb, Sibiu 100%, Radio Zuu, Casa de Cultura a Municipiului Sibiu, Primaria Sibiu;
  • si in cea mai mare parte a artistilor care vor sustine acest spectacolul:
  • Radu Nechifor, Sebastian Stan si formatia Magic Band;
  • a invitatilor : Nelutu Hordobet, Florin Loloiu si formatia JuneTrip din Cluj,
  • artisti care au acceptat din primul moment cererea noastra, fiind onorati si care presteaza in fata Dvs. in aceasta seara, fara nici o recompensa financiara – in spiritul AUAN – voluntariatul.

Le aducem cele mai calde multumiri din partea AUAN si, impreuna cu ei, speram sa va oferim o seara minunata, de care sa ne bucuram impreuna.[/expand]

CONCERT – PAREA a-I-a

CONCERT – PAREA a-II-a

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *