Tribuna – 16.12.2014
19 decembrie 2014
Deutsches Wochenblatt erscheint jeden Freitag in Sibiu / Hermannstadt, Rumänien
19 decembrie 2014

Agerpres – 17.12.2014

Comunicat de presă – ‘Asociația Umanitară Alexandra Nanu’ – AUAN

 •  COMUNICATE 
44 afişări

COMUNICAT DE PRESĂ Campania ‘CREDEM ÎN TINE’ pe anul 2014 s-a încheiat cu succes !

În acest an — 2014, campania ‘Credem în tine’, lansată de ‘Asociația Umanitară Alexandra Nanu’ — AUAN și Asociația Internațională de Tineret ‘BECOME’, s-a încheiat cu două spectacole de înaltă calitate artistică, apreciată pe măsură de cei prezenți; spectacolele au avut loc la Sala Thalia din Sibiu, în zilele de 12 și 14 decembrie 2014, ultimul desfășurându-se cu casa închisă, cu mai bine de o săptămână înainte.

Am dorit ca acest eveniment să fie unul așteptat, de referință si constatam ca gala AUAN devine o traditie pentru orasul nostru.

Realizatorul si sufletul spectacolelor a fost RADU NECHIFOR — artist bine cunoscut pe plan local, național și internațional pentru frumoasele realizări și premii obținute, însă ceea ce vrem noi să sublieniem este caracterul lui—în fața căruia ne înclinăm.

Mulțumim tuturor artiștilor invitați care, pe lângă talentul lor deosebit, au și calitatea de a se fi născut cu dorința dăruirii din ceea ce ei au primit ca har. Cu respect și bucurie îi amintim: Oana Andra — prim-solistă a Operei Naționale București, invitată în spectacole de operă, concerte și recitaluri pe scene de prestigiu din întreaga lume, Alexandru Petrovici — cadru didactic la Universitatea Națională de Muzică din București, colaborări cu mari artiști din diferite țări, Grupul Vocal Anatoly — din Brașov, Mihai Teaca — Făgăraș, Dreamcatchers, Magic Bând, Sebastian Stan, Anca Mărginean, Maria Cojocaru, Vlad Simon, formația Mee and Mary, Luana Prodea și Dominique Simionescu. Spectacolul a fost prezentat de bine cunoscuta prezentatoare de televiziune Nicolle Stanese Cioltea.

Un moment emoționant, în cadrul spectacolului din 14 decembrie 2014, a fost înmânarea unei Diplome de Excelenta — AUAN si a unui Premiu de Excelență, în valoare de 5.000 RON, oferit de Domnul Helmut Detschelt — Vancouver, Canada—membru de onoare AUAN, domnisoarei Alexandra Canciu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul National ‘Gh. Lazăr’ Sibiu, pentru Premiul I obținut la Olimpiada Națională de Limba Germană Modernă.

Din vânzarea biletelor și donațiile făcute s-a strâns suma de 19.137 RON (11.160 + 7.977), bani ce vor merge pentru sprijinirea educației copiilor merituoși dar mai puțin norocoși decât noi. Oferindu-le astfel forța, curajul și pregătirea necesară realizării lor în viață.

Mulțumim: SPONSORILOR: S.C.Wenglor Electronic S.R.L., S.C. GERONIMO-RO S.R.L., S.C.Paconstruct S.R.L., Florke Production, City Flowers, SunCookies, Marquardt, Dulciuri Feleacul, Simea Sibiu — Siemens, Stage & Showtech si, nu în ultimul rând, domnișoarei Paula Stupariu pentru îmbrăcarea sălii Thalia într-un decor de sărbătoare;

PARTENERILOR: PRO FM, Sibiu 100%, Tribuna, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu și ziariștilor, prin intermediul cărora, bunele noastre intenții, au ajuns la cunoștința comunității mulțumim conducerii Filarmonicii Sibiu pentru înțelegerea și sprijinul manifestat în organizarea acestui eveniment.

Tuturor celor care s-au implicat, într-un fel sau altul, în toate demersurile noastre dar și Dumneavoastră — cititorii acestor rânduri, vă dorim sărbători cu sănătate și liniște în suflet !

‘Asociația Umanitară Alexandra Nanu’ — AUAN

http://www.agerpres.ro/comunicate/2014/12/17/comunicat-de-presa-asociatia-umanitara-alexandra-nanu-auan-10-16-48

 

Comments are closed.