Slogan Ro

Comunicat de presa – 21.12.2015

sigla AUAN                  COMUNICAT DE PRESĂ         Sigla Become

Sibiu, 21 noiembrie 2015

A IV-a ediţie a Galei Umanitare organizată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN împreună cu Asociația Internațională de Tineret “BECOME” sub genericul campaniei “CREDEM ÎN TINE”. Campania “CREDEM ÎN TINE” desfăşurată de “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN pe parcursul unui an întreg, în scopul strângerii de fonduri pentru susţinerea proiectelor AUAN ce sprijină copiii/tinerii merituoși, cu mai puține posibilităti financiare, dar care au cea mai mare nevoie de un ajutor moral și financiar pentru a putea valorifica la maximum potențialul și dorința lor de a-și clădi o carieră în viață. Campania se încheie în fiecare an, în luna decembrie, cu un spectacol umanitar organizat împreună cu Asociația Internațională de Tineret “BECOME”. Anul 2015 a fost un an de grea încercare pentru AUAN, atât din punct de vedere organizatoric dar mai ales moral, pentru că a plecat dintre noi și tatăl Alexandrei, domnul Ioan Nanu, cel care a fost un foarte bun soț și prieten, a avut un rol important în tot ceea ce a însemnat activitatea asociatiei și mai ales în organizarea acestui spectacol de sfârșit de an. La rândul nostru, am avut și avem nevoie de o susținere morală pentru a putea cotinua și am primit-o din partea susţinătorilor AUAN, cărora le mulțumim din suflet, dar și din partea beneficiarilor AUAN și a familiilor lor, care au manifestat o sensibilitate deosebită dar și o îngrijorare pentru că nu ştiau dacă mai continuăm sau nu. Tocmai această îngrijorare a lor ne-a dat tăria să ducem mai departe ceea ce am început în memoria Alexandrei, și din acest an, și în memoria domnului Ioan Nanu. Aducem cele mai calde mulțumiri tuturor celor care au fost cu sufletul alături de noi, care au avut și au încredere în noi. În acest an 2015, Gala Umanitară “CREDEM ÎN TINE”, va avea loc marți, 15 decembrie, la Sala Thalia, ora 19:00. Biletele pot fi achiziţionate zilnic de la Sala Thalia, începând cu 30 Noiembrie, intre orele 17:00 – 19:00. “Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN