Slogan Ro
Credem in Tine!

Bonus AUAN pentru beneficiarii care termina clasa a XII-a

Bonus AUAN pentru beneficiarii care termina clasa a XII-a

Asa cum deja stiti, AUAN, conform statutului sau, incheie colaborarea cu beneficiarii care termina clasa a XII-a, moment in care acestia primesc din partea AUAN un bonus de 1000 lei cu care sa-si acopere o parte din cheltuielile necesare la trecerea in etapa urmatoare. In fiecare an am avut cel putin cate un caz, iar in 2017, cu regret, ne despartim (dar vom mai tine legatura) de doua fete :

GeorgianaGeorgiana – a fost inclusa in Proiectul AUAN doar din semestrul II al anului scolar 2016-2017. A terminat Colegiul Național Pedagogic „Andrei Saguna” Sibiu cu media generala de 9.52 si a intrat la Catedra de Psihologie din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu.

AndreeaAndreea – a fost inclusa in Proiectele AUAN incepand din anul 2013. A terminat Colegiul National „Gh.Lazar” Sibiu cu media 9.36 si a intrat, pe locurile de la buget, la Facultatea de Stiinte Economice Sibiu, Specialitatea : finante-banci.

Pentru a va face o impresie cam ce inseamna sa fii alaturi de tineri atunci cand ei au cea mai mare nevoie, redam, cu acceptul ei, un fragment din scrisoarea de multumire primita de la Andreea :

“Legat de experienţa mea în AUAN, sunt nespus de recunoscatoare, căci, fără dubiu, datorită faptului că am început liceul vegheată de ajutorul material şi gândurile dumneavoastră bune, am putut ajunge în acest punct al dezvoltării mele, din care, dacă m-aş uita în urmă într-un posibil trecut fara AUAN, cred că nu aş fi avut parte să cunosc bunăvoinţa unei persoane ca dumneavoastră, nu aş fi putut să cunosc la fel de bine motivaţia membrilor Asociaţiei, ale căror eforturi, spirit de echipă şi dorinţă de a ajuta necondiţionat au creat zâmbete şi progrese în vieţile beneficiarilor bursei, iar ca familie, nu ne-am fi putut descurca la fel.

Făcând parte din sfera beneficiarilor bursei, am învăţat să devin mai responsabilă, am învăţat să contabilizez cheltuilelile (deşi aici mai am multe de învăţat), am realizat că, indiferent dacă am fost printre primii sau nu, a trebuit să muncesc constant pentru a merita bursa, am învăţat să economisesc şi să dăruiesc la rândul meu, am cunoscut solidaritatea şi bunătatea sufletului, mi-am dat seama că la fel de mult contează şi perseverenţa în cazul talentului, pentru a te perfecţiona, căci şi acesta iţi poate aduce de câştigat, am realizat ce înseamnă să fii la pământ, dar să existe mereu oameni care sa iţi ofere mâinile lor pentru a te ridica şi cred că aspectele de care mi-am dat seama în urma acestei experienţe sunt, într-adevăr, mult mai multe.

Atât părinţii mei, cât şi eu, vă mulţumim din suflet că aţi fost alături de noi în aceşti patru ani, şi, în special, în cazul meu ar fi o onoare ca în viitor, când voi avea un loc de muncă, să vă returnez cumva ajutorul primit sau să fac voluntariat pentru a aduce o contribuţie Asociaţiei, oricând aveţi nevoie. Noi vă dorim multă sănătate şi realizări fructoase şi sperăm să vă păstraţi puterea de a face pe cât mai mulţi copii valoroşi, fericiţi!

Cu mult drag,
beneficiară a bursei AUAN, 2013-2017
Andreea Dobrotă “