Antena1 Sibiu
GIFT MATCHING 2013
3 decembrie 2013

COMUNICAT DE PRESA – 13.11.13

–  “Credem în tine!”, pentru că eşti valoros, indiferent de statutul social! –

Sibiu, 13.11.2013

„Asociaţia Umanitară Alexandra Nanu” – AUAN,  lansează, pentru al doilea an consecutiv, campania intitulată “Credem în tine”, campanie la care participa şi Asociaţia Internaţională de Tineret “Become”.

Campania „Credem în tine”, derulată prin această colaborare cu scop comun al celor două asociaţii, îşi propune să aducă tinerilor care provin din familii defavorizate speranţă în suflet şi imboldul de a-şi depăşi statutul social, prin posibilitatea finalizării studiilor, extrem de utile pentru o carieră în viaţă.

Campania se va finaliza, ca și in anul 2012, cu un grandios eveniment artistic, respectiv un concert susţinut de Radu Nechifor, Magic Band, Sebastian Stan, Dreamcatchers, Maria Cojocaru și Vlad Simon, precum şi de invitaţii Anca Maria Mărginean, Luana Prodea și Dominique Simionescu. Spectacolul va fi prezentat de Nicolle Stanese Cioldea. Evenimentul se va desfăşura duminica, 15 decembrie 2013, la Sala Thalia din Sibiu, de la ora 17:00.  Biletele se pot achiziţiona de la Sala Thalia, începând cu 30 noiembrie 2013, între orele 12 :00 şi 16 :00.

Preţul unui bilet este de 15 lei, iar rezervări pentru bilete se pot face la numărul de telefon : 0746 62 69 74.

Scopul acestei gale umanitare, derulată de către cele două organizaţii non-profit, îl reprezintă strângerea de fonduri pentru sprijinirea educaţiei copiilor.

Organizatorii doresc ca în urma desfăşurării acestei complexe manifestări cultural-artistice, să poată oferi beneficiarilor forţa, curajul şi energia  necesare începerii unei noi etape de viaţă.

Acest eveniment este sponsorizat de : S.C.Wenglor Electronic S.R.L., S.C. GERONIMO-RO S.R.L., S.C.Paconstruct S.R.L., S.C. SCANDIA FOOD S.R.L., 7 SEVEN și susținut de partenerii Antena 1 Sibiu, Radio Zu, Sibiu 100%, Tribuna, Primăria Sibiu și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Vă mulţumim anticipat pentru participare şi încredere. Vă aşteptăm cu drag !

Pentru mai multe informaţii, contactaţi:

Dorica Nanu

Director Executiv AUAN