Slogan Ro
Credem in Tine!

Sponsorizare Pensiunea Mai – iunie 2019

Sponsorizare Pensiunea Mai – iunie 2019

     În baza unei vechi și bune colaborări cu Pensiunea Mai (cinci margarete), prin bunăvoința familiei Lupu, patronii acestei pensiuni, AUAN a primit o sponsorizare: trei zile all inclusiv pentru doi bursieri AUAN.

     De această ofertă s-au bucurat Petra și Ana, bursiere AUAN din anul 2013. Acum sunt în clasa a XII-a, într-o perioadă de examene (bacalaureat și admiterea la facultate). Pentru ele, trei zile de studiu, într-un loc în mijlocul naturii, având la dispoziție tot ceea ce poate oferi o pensiune de acest nivel, unde nu visau să ajungă vreodată, a fost Raiul pe pamant.

     “În primul rând, dorim să vă mulțumim că ne-ați oferit această oportunitate de a petrece trei zile la Pensiunea Mai. Condițiile și caldura cu care am fost primite ne-au depășit așteptările. Camera a fost confortabilă, facilitățile pe măsură iar mâncarea delicioasă (mai ales papanașii …), totul într-un cadru liniștit, cu peisaje minunate. Întreg personalul și, în mod special, familia Lupu ne-au făcut să ne simțim foarte, foarte bine. În ansamblu, excursia a reprezentat un beneficiu major pentru noi și ne simțim onorate de atenția dvs.” Petra si Ana

      Mulțumim, familia Lupu!